Ahoj Skipperianie
Zapraszamy serdeczne na wyśmienity bufet francuski, już 24 listopada, w godz. 13.00-16.00.
MENU PREZENTUJE SIĘ NASTEPUJĄCO:
Zupa:
Francuska zupa cebulowa z serem Gruyere
Dania:
• Mięso: Boeuf Bourguignon
• Mięso: Kurczak Coq au vin
• Mięso: Pierś z kaczki w sosie brzoskwiniowym
• Ryba: Quiche lorraine z łososiem
• Ziemniaki puree / Ryż / talarki ziemniaczane
• Warzywo: Ratatouille
• Warzywo: Raclette z warzywami
• Na słodko: crepes suzette
Salad bar:
• Sałatki i surówki 5 rodzajów
• Mix sałat
• ser fawita, czerwona cebula, pomidory, ogórki, rzodkiewka, ogórki kiszone, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
• kukurydza, oliwki z ziołami , jalapeno, grzanki czosnkowe
• Sosy 3 rodzaje ( oktajlowy, czosnkowy, winegret, oliwy smakowe, krem balsamico, ocet balsamiczny)
Bufet deserowy:
• Ciasto – makaroniki
• Ciasto – beza z grapefruitem
• Ciasto – fondant czekoladowy
• Owoce filetowane
• Deser jednoporcjowy: crème brulee
Degustacja Naszych wyrobów :
• Sałatka z sera Brie orzechów i buraka
• Pate z wątróbki na grzance, rillettes z gęsi
• Deska serów z bagietką
• Wędliny wędzone, smalce, chleby i kiszonki
koszt 149 zł/ 1 os. dorosła
dzieci do lat 3 bezpłatnie
dzieci w wieku 4 – 8 lat 79 zł/ 1 os.
rezerwacje telefoniczne:
882 516 076
538 329 393
rezerwacje mailowe
gastronomia@hotelskipper.pL
Zapraszamy serdecznie