Będzie to kolejna, wyjątkowa odsłona naszych co tygodniowych niedzielnych bufetów w wersji vel śledź. Oprócz standardowych dań bufetowych pojawią się śledziowe wariacje, a szef kuchni Krystian Sosnowski zaprezentuje opalanie śledzia na pieńku bukowym i z pewnością zdradzi kilka sekretów kulinarnych na ich temat.
Kto chce zobaczyć jak wygląda u nas Dzień Śledzia- zapraszamy do lektury hotelowego bloga, na którym znajduje się szeroki opis tego dnia z III już edycji tego wydarzenia, z 27 listopada 2022:
a jak to wyglądało w listopadzie 2022 III edycja Dnia Śledzia 11.2022 – relacja w wydarzenia
Koszt 99 zł/ 1 os.
dzieci w wieku 3-8 lat 49 zł/ 1 os.
SPRAWDŹ MENU DZIEŃ ŚLEDZIA 19.02.2023
Przy rezerwacji obowiązuje wpłata zadatku w wysokości 50% wartości rezerwacji.